ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Ένα ακόμα εργαστήρι χειροτεχνίας ζήσαμε πριν λίγες ημέρες και μπορώ να πω πως το ευχαριστηθήκαμε με την ψυχή μας! 


Παρέα με την Σωτηρία και πάλι, στον Πολυχώρο των εκδόσεων Μεταίχμιο, αυτή την φορά βάλαμε τα αποκριάτικά μας και ετοιμάσαμε ένα αποκριάτικο εργαστήρι.Η χειροτεχνία μας αυτή την φορά είχε πολύ χρώμα και χάρηκα τόσο πολύ το στήσιμο, αλλά και το αποτέλεσμα! 
Με πολύχρωμο πηλό  Das junior, ειδικό για τα μικρά χεράκια , εύπλαστο και μαλακό σαν πλαστελίνη, τα παιδιά έφτιαξαν τις δικές τους αποκριάτικες μάσκες.


Πούλιες, πολύχρωμα φτερά και μπόλικη χρυσόσκονη, μαζί με την αστείρευτη φαντασία των παιδιών, δημιούργησαν μερικά μικρά έργα τέχνης! 

Κι όταν τελειώσαμε με τους πηλούς ήρθε η ώρα για λίγη ζωγραφική! Χάρτινες μάσκες και πολλά χρώματα ήταν ό,τι χρειαζόταν. Τα υλικά μας ο πολύχρωμος πηλός Das junior , οι πλάστες και τα καλουπάκια για τον πηλό, και οι μαρκαδόροι Giotto εξαιρετικά όπως όλα τα υλικά της FILA Hellas, ενθουσίασαν και τα παιδιά και τους γονείς και εντυπωσίασαν κι εμάς. 

Για άλλη μια φορά ένα ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές, ιδιαιτέρως στην Σωτηρία και ένα μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες, μικρούς και μεγάλους. 

Και σε άλλα με υγεία!

Σας φιλώ!You May Also Like

0 σχόλια

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας! Επιλέγοντας να σχολιάσετε μέσα στην ανάρτηση, πρέπει να γνωρίζετε ότι κοινοποιείτε σε αυτή την ιστοσελίδα τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά, αν θέλετε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας μπορείτε να σχολιάσετε ως ανώνυμος χρήστης ή να στείλετε προσωπικό μήνυμα. Τα στοιχεία σας σε κάθε περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και διαγράφονται μετά από ένα χρόνο.
Τα σχόλιά σας και η επικοινωνία μου μαζί σας μου δίνει πάντα μεγάλη χαρά!

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.