DIY ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΠΗΛΙΝΑ ΖΩΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ

Μιας και σας άρεσαν τόσο οι μπομπονιέρες, που έφτιαξα για τους ενήλικες στη βάφτιση του μικρού Ανδρέα μας, πιστεύω πως θα σας αρέσουν εξίσου και οι παιδικές. Μέχρι  να καταλήξω τι θα έφτιαχνα για τα πιτσιρίκια, η αλήθεια είναι πως πέρασα χίλια μύρια κύματα. Τελικά και αφού άλλαξα γνώμη δυο τρεις φορές, αποφάσισα να επιμείνω στον πηλό.Αυτό που έψαχνα ήταν κουπ πατ στα σχήματα με τα ζωάκια του δάσους, τα οποία δεν έβρισκα πουθενά. Ευτυχώς όμως που υπάρχουν οι φίλες και συγκεκριμένα οι blogo-φίλες, αφού ανακάλυψα μια σχετική ανάρτηση της Ελπίδας, η οποία είχε φτιάξει σφραγίδες με ακριβώς τα σχέδια που έψαχνα. Είχε λοιπόν την πολύ ευγενή καλωσύνη και μου δάνεισε τα κουπ πατ κι έτσι κατάφερα να υλοποιήσω την ιδέα μου. Ελπιδάκι σ' ευχαριστώ ξανά και από εδώ. 
Η ιδέα λοιπόν ήταν ένα ζωάκι λευκό, δεμένο μαζί με μαρκαδοράκια, για να το ζωγραφίσουν τα παιδιά. Όπως και για τις μπομπονιέρες των μεγάλων, επέλεξα υλικά υλικά της εταιρείας Fila - Giotto, για να είμαι σίγουρη για το αποτέλεσμα, αλλά και για την ποιότητα.  Πάμε να δούμε πόσο εύκολα έγιναν, καθώς και τι χρησιμοποίησα για να τα φτιάξω!
ΥΛΙΚΑ (για περίπου 20 ζωάκια)

κουπ πατ ζωάκια του δάσους
κορδέλες και χαρτοκορδόνι

ΠΩΣ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ

Με έναν πλάστη ανοίγουμε τον πηλό, σε πάχος περίπου 3-4 χιλιοστά. Μην το κάνετε λεπτότερο, γιατί ο πηλός όταν στεγνώνει μαζεύει αρκετά και θα γίνουν πολύ εύθραυστα. Με τα κουπ πατ κόβουμε τα ζωάκια τα ακουμπάμε σε αντικολλητικό χαρτί και τα αφήνουμε να στεγνώσουν καλά. Θα χρειαστούν περίπου 1 με 2 μέρες και πρέπει να τα γυρίσουμε μια φορά από την ανάποδη πλευρά, για να στεγνώσουν καλά.
Δένουμε σε κάθε ζωάκι δύο μαρκαδόρους με τις κορδέλες κι έτοιμο!

Αυτές λοιπόν ήταν οι παιδικές μπομπονιέρες για την βάφτιση  του μικρού μας Ανδρέα.

Αν θέλετε διαβάστε και πώς έφτιαξα τις μπομπονιέρες για τους μεγάλους .
Σας φιλώ!

You May Also Like

4 σχόλια

 1. Καλημέρα και καλό μήνα!! Τί ωραία ιδέα και τί όμορφα που έδεσες τις μπομπονιέρες! Ευχαριστούμε για την τόσο ενδιαφέρουσα ανάρτηση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. εγιναν υπέροχες!!! Σουπερ η ιδέα αλλα και η εκτέλεση!! Μπραβο σου Κατερίνα μου!! Χάρηκα που βοήθησα!! πολλα φιλια!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. υπέροχα! και μου αρεσε πολύ το θέμα της βάπτισης!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. πόσο όμορφα!τα παιδακια θα τα καταχάρηκαν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας! Επιλέγοντας να σχολιάσετε μέσα στην ανάρτηση, πρέπει να γνωρίζετε ότι κοινοποιείτε σε αυτή την ιστοσελίδα τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά, αν θέλετε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας μπορείτε να σχολιάσετε ως ανώνυμος χρήστης ή να στείλετε προσωπικό μήνυμα. Τα στοιχεία σας σε κάθε περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και διαγράφονται μετά από ένα χρόνο.
Τα σχόλιά σας και η επικοινωνία μου μαζί σας μου δίνει πάντα μεγάλη χαρά!

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.