Το δικό μας καλοκαίρι

by - 29.7.14

Λίγο πριν τελειώσει ο Ιούλιος, τελείωσαν κι οι διακοπές μας! Με γεμάτες μπαταρίες, επιστρέψαμε και πάλι στη βάση μας! Ήταν δυο ήσυχες εβδομάδες, στο μικρό μας κομματάκι Παραδείσου, που το καλοκαίρι γίνεται ακόμα πιο μαγευτικό... 


Φέτος είχαμε κοντά μας για κάποιες μέρες και αγαπημένα μας πρόσωπα, οπότε
 όλα έγιναν ακόμα πιο όμορφα και φωτεινά! Οι στιγμές που ζήσαμε και φέτος, για μένα τουλάχιστον, θα μείνουν χαραγμένες στην καρδιά μου!  


Από αυτές ξεχωρίζω τη μέρα των γενεθλίων μου, που τη γιορτάσαμε μετά από πάρα πολλά χρόνια, σχεδόν δεκαετία, με τους γονείς και τα αδέρφια μου...Τα πρωινά στη βεράντα με την υπέροχη θέα... Τα ηλιοβασιλέματα, που καθρεφτίζονταν στην υπέροχη θάλασσα...

Τα βράδια που περιμέναμε να σκοτεινιάσει εντελώς για να βρούμε τους αστερισμούς, στον νυχτερινό ουρανό...

Τη λαχτάρα της Κωνσταντίνας να μάθει τα πάντα για όλα τα έντομα, τα ζωάκια και φυσικά την αγάπη της (;;;;!!!!) για τη γειτόνισσα μας τη νυχτερίδα...

Τις εξερευνήσεις της Βαγγελίτσας στο "ξερό σπίτι"...

 Τις κουβεντούλες με το συντροφάκι...
Τα μεσημέρια που περάσαμε κάτω από τη μουριά με τις αδερφές μου...

Τα μπάνια πρωί κι απόγευμα και τα παιχνίδια στην παραλία...
Και φυσικά τα κρυσταλλένια νερά, που ξαφνικά φουρτούνιαζαν...


Το καλοκαιράκι βέβαια ακόμα καλά κρατεί! Και δεν ξέρουμε τι όμορφες εκπλήξεις μπορεί να μας φέρει! 

Εσείς πώς περνάτε το καλοκαίρι σας;; Ελπίζω πολύ όμορφα, όπου κι αν είστε! Να μην ξεχάσετε να φέρετε πίσω μαζί σας, πολλές πολλές αναμνήσεις!!

Σας φιλώ!!! 

You May Also Like

0 σχόλια

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας! Επιλέγοντας να σχολιάσετε μέσα στην ανάρτηση, πρέπει να γνωρίζετε ότι κοινοποιείτε σε αυτή την ιστοσελίδα τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά, αν θέλετε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας μπορείτε να σχολιάσετε ως ανώνυμος χρήστης ή να στείλετε προσωπικό μήνυμα. Τα στοιχεία σας σε κάθε περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και διαγράφονται μετά από ένα χρόνο.
Τα σχόλιά σας και η επικοινωνία μου μαζί σας μου δίνει πάντα μεγάλη χαρά!

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.