Μαμά, σήμερα νομίζω κάποιος γιορτάζει... Εσύ!!!

by - 11.5.14

Πήρα κι εγώ φέτος το δωράκι μου!! Συγκίνηση η μάνα... :-)

 Κάθε Σαββατοκύριακο τα πρωινά με ξυπνούν τα κορίτσια. Συνήθως έρχεται πρώτη η Βαγγελίτσα, χώνεται δίπλα μου, μου δίνει φιλάκια και ξαπλώνει πάλι κοντά μου. Μετά από λίγο έρχεται κι η Κωνσταντίνα, σπρώχνει τη μικρή (χεχε, μη ξεχνιόμαστε, είμαι ΔΙΚΗ ΤΗΣ) και ξαπλώνει κι αυτή. 

Έτσι και σήμερα, ήρθαν κι οι δυο. "Καλημέα μαμά, τσίνησα" λέει το μικρό και δίνει φιλιά. "Καλημέα μαμά, κάποιος γιορτάζει σήμεα, νομίζω" λέει το μεγάλο (ακόμα δεν έχει πει το ρο...). "Ποιος γιορτάζει καλέ;" κάνω εγώ την ανήξερη. " Εσύ μαμά!!! Χόνια πολλά!!" λέει το μεγάλο μου κορίτσι και μου δίνει ένα φιλί! 
Εντάξει, δεν ξέρω ποια θεωρείται ιδανική μέρα της μαμάς, χωρίς δουλειές, φασαρίες, κλάμματα, τσακωμούς; Ίσως. Η δική μου πάντως ήταν αυτή, η σημερινή. Και παρά τα όσα άσχημα, που κόντεψαν να μας πεθάνουν, εγώ θα κρατήσω στο μυαλό μου και στην καρδιά μου μόνο αυτή τη στιγμή με τα παιδάκια μου. Την απόλυτη ευτυχία. 
 Χρόνια πολλά μανούλα μου!!! Σ' αγαπώ πολύ!!

Ανεκτίμητη αξία αυτά τα γραμματάκια... <3
Χρόνια πολλά μανούλες όλου του κόσμου!
Εύχομαι να μας αγαπάνε πάντα τα παιδάκια μας, όπως ακριβώς και τώρα! 

Σας φιλώ!! 


You May Also Like

0 σχόλια

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας! Επιλέγοντας να σχολιάσετε μέσα στην ανάρτηση, πρέπει να γνωρίζετε ότι κοινοποιείτε σε αυτή την ιστοσελίδα τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά, αν θέλετε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας μπορείτε να σχολιάσετε ως ανώνυμος χρήστης ή να στείλετε προσωπικό μήνυμα. Τα στοιχεία σας σε κάθε περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και διαγράφονται μετά από ένα χρόνο.
Τα σχόλιά σας και η επικοινωνία μου μαζί σας μου δίνει πάντα μεγάλη χαρά!

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.