ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

by - 19.4.14
Η Μεγάλη Βδομάδα φτάνει πανηγυρικά στο τέλος της! Γεμάτες μέρες, κατανυκτικά απογεύματα. 

Φέτος τα κορίτσια καταλάβαιναν ακόμα περισσότερα στις ακολουθίες. Είχαμε και μια ταινία μεταγλωττισμένη με τη ζωή του Χριστού, την οποία η Κωνσταντίνα την έχει λατρέψει κι έτσι ήξερε ακριβώς τι γινόταν κάθε μέρα. Δόξα τω Θεώ.

Η σημερινή μέρα βέβαια είναι η πιο δύσκολη. Ίσως γιατί όσο πλησιάζει το μεγάλο γεγονός, τόσο μεγαλώνει η αδημονία. Μαζί βγαίνει κι όλη η κούραση των ημερών και της νηστείας. Όμως δεν θα αφήσω τίποτα να με πτοήσει, για να χαρώ την μεγάλη στιγμή της Ανάστασης και της Θείας Λειτουργίας.
Σας εύχομαι από την καρδιά μου Καλή Ανάσταση! Ας γίνει παράδειγμά μας η καρτερία του Θεανθρώπου σε όλα τα βασανιστήρια που πέρασε και ας αντλήσουμε ελπίδα κι αισιοδοξία από τη μεγάλη νίκη Του ενάντια στο χειρότερο εχθρό μας: το διάβολο, το θάνατο, τη φθορά! 
Να περάσετε όμορφα με τις οικογένειες και τους φίλους σας και θα τα ξαναπούμε πρώτα ο Θεός με τον αναστάσιμο χαιρετισμό!

Σας φιλώ! 

You May Also Like

0 σχόλια

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας! Επιλέγοντας να σχολιάσετε μέσα στην ανάρτηση, πρέπει να γνωρίζετε ότι κοινοποιείτε σε αυτή την ιστοσελίδα τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά, αν θέλετε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας μπορείτε να σχολιάσετε ως ανώνυμος χρήστης ή να στείλετε προσωπικό μήνυμα. Τα στοιχεία σας σε κάθε περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και διαγράφονται μετά από ένα χρόνο.
Τα σχόλιά σας και η επικοινωνία μου μαζί σας μου δίνει πάντα μεγάλη χαρά!

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.