Ο Απρίλης ο ξανθός έφτασε!

by - 1.4.14


via

Καλώς ήρθες Απρίλη! Γεμάτος μυρωδιές και φως!

 Με τη λὐπη της Μεγάλης Βδομάδας και την ευτυχία της Ανάστασης.
Η αλήθεια είναι ότι τελικά κάθε μήνας έχει κάτι που τον κάνει ξεχωριστό.
 Αρκεί να μη ξεχνάμε να βλέπουμε τα μικρά κι όμορφα που καθημερινά έρχονται στο δρόμο μας. Ας είναι κι ένα ανθάκι νεραντζιάς. 
Τώρα που οι μέρες μεγάλωσαν είναι ευκαιρία να βγούμε από το σπίτι, να τινάξουμε την παγωμάρα του χειμώνα και να αφήσουμε την πόρτα της καρδιάς ανοιχτή, να μπουν μέσα οι ευωδιές κι ο ήλιος. 
Προσωπικά θέλω πάρα πολύ να πάρουμε τα παιδιά και να πάμε για ένα πικ νικ. Να νιώσουμε το χώμα, να αγγίξουμε το χορτάρι, να ακούσουμε το θρόισμα των φύλλων. Η Κωνσταντίνα μου το ζητάει πάρα πολύ! Για να δούμε, πότε θα γειάνουμε, για να βγούμε στην εξοχή! 
Καλό μήνα φιλαράκια! 
Καλημέρα!
                                                       Σας φιλώ!


You May Also Like

0 σχόλια

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας! Επιλέγοντας να σχολιάσετε μέσα στην ανάρτηση, πρέπει να γνωρίζετε ότι κοινοποιείτε σε αυτή την ιστοσελίδα τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά, αν θέλετε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας μπορείτε να σχολιάσετε ως ανώνυμος χρήστης ή να στείλετε προσωπικό μήνυμα. Τα στοιχεία σας σε κάθε περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και διαγράφονται μετά από ένα χρόνο.
Τα σχόλιά σας και η επικοινωνία μου μαζί σας μου δίνει πάντα μεγάλη χαρά!

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.