Σας σφυρίζω... καλό μήνα!

by - 2.2.14

via


Καλό μήνα! Μπήκαμε στο Φλεβάρη, με κρύο και κακοκαιρία, η αλήθεια είναι, αλλά όπως λέει κι η γνωστή ρήση, κι αν φλεβίσει, καλοκαίρι θα μυρίσει!via

Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν πολύ ήσυχο. Λίγος πυρετός, μπόλικος βήχας και πολύ πολύ παιχνίδι, αφού δεν πήγαμε πουθενά. Χρειάζεται και το χουχούλιασμα πού και πού, να χαρούμε λίγο το σπίτι, χωρίς να μας κυνηγούν διαρκώς οι δουλειές που πρέπει να γίνουν. 

Ας είναι ένας μήνας ήσυχος, χωρίς πολλά απρόοπτα. Κι όσα είναι να συμβούν, ας είναι για καλό! 

via

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κι ένα τραγούδι, που πολύ πρόσφατα "ανακάλυψα", αλλά που μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι διασκευή του τραγουδιού "Σου σφυρίζω" του Τόνη Μαρούδα και παρότι γενικά δεν αγαπώ τις διασκευές παλιών τραγουδιών, αυτή με ενθουσίασε! Τα παιδιά με τον τρόπο τους, φτιάχνουν τη διάθεση και του πιο κακόκεφου! Κι επειδή αυτή η μουντάδα του καιρού είναι ύποπτη για κακοκεφιές, σας το στέλνω, με αγάπη!

Σας φιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας! Επιλέγοντας να σχολιάσετε μέσα στην ανάρτηση, πρέπει να γνωρίζετε ότι κοινοποιείτε σε αυτή την ιστοσελίδα τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά, αν θέλετε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας μπορείτε να σχολιάσετε ως ανώνυμος χρήστης ή να στείλετε προσωπικό μήνυμα. Τα στοιχεία σας σε κάθε περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και διαγράφονται μετά από ένα χρόνο.
Τα σχόλιά σας και η επικοινωνία μου μαζί σας μου δίνει πάντα μεγάλη χαρά!

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.