HAPPY BIRTHDAY BLOG!!

by - 10.1.14


via
 Πριν ένα χρόνο ακριβώς, 10 Ιανουαρίου 2013 έκανα κι εγώ την απόπειρα να φτιάξω το blogοσπιτάκι μου. Ήταν μια ιδέα που πολύ καιρό γύριζε στο μυαλό μου, αλλά ποτέ δεν το αποφάσιζα, κυρίως γιατί σκεφτόμουν ότι κανείς δεν πρόκειται να διαβάζει αυτά που γράφω.
Όμως μια προοπτική που εμφανίστηκε πέρσυ τέτοιον καιρό, η πιθανότητα δηλαδή να αφήσω τη δουλειά και να μείνω σπίτι, με έκανε να πάρω την απόφαση. Σκέφτηκα ότι θα λειτουργούσε τρόπον τινά σαν ψυχοθεραπεία, εναλλακτική, διέξοδο, όπως θέλετε πείτε το. Τελικά δεν σταμάτησα τη δουλειά, το blogοσπιτο όμως είχε πια ανοίξει. Κι έτσι συνέχισε!Ξέρω πως τελευταία δεν είμαι και τόσο συνεπής. Η αλήθεια είναι πως έχω πάρα πολλές φορές την επιθυμία να κάτσω να γράψω, να μοιραστώ σκέψεις κι εμπειρίες. Αλλά δυστυχώς η έμπνευση με τον ελεύθερο χρόνο μου σπανίως συμπίπτουν... Κι έτσι πολλές φορές κάνω βδομάδες να γράψω. Ελπίζω ότι μπαίνοντας στη δεύτερη χρονιά θα καταφέρω να γράφω συχνότερα.
via
Η ενασχόλησή μου με το blogging μου έχει κάνει πολύ καλό. Από τη μια έχω γνωρίσει, έστω και μόνο διαδικτυακά, πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους, που δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να γνωρίσω. Διαπίστωσα πόσα πολλά κοινά έχουν οι ζωές των μαμάδων και σε πολλές περιπτώσεις απογοήτευσης και στεναχώριας, πήρα θάρρος διαβάζοντας blogs των γειτονισσών! Ακόμα πήρα ιδέες για διάφορες κατασκευές, για συνταγές, για διακόσμηση και για πολλά πολλά άλλα. 

via

Μέσα από την ασχολία του blogging έγινα πολύ πιο δημιουργική και πιο επίμονη από πριν. Ανακάλυψα μια άλλη όψη του διαδικτύου, που άκουγα για αυτήν, αλλά δεν πίστευα ότι υπήρχε στ' αλήθεια. Είναι πραγματικά απίθανο το πόσο μπορεί να ενώσει, να δικτυώσει, να φέρει κοντά ανθρώπους, τόσο ίδιους, αλλά και να σε βοηθήσει  να γνωρίσεις νοοτροπίες και θεωρήσεις ζωής διαφορετικές από τη δική σου, αλλά πάντα ενδιαφέρουσες.
Ένας χρόνος , 71 αναρτήσεις, 74 ακόλουθοι και 11.000 και κάτι επισκεψεις... Για κάποια άλλα blogs ίσως αυτά να φαντάζουν τίποτα ή ακόμα και να θεωρηθεί ως "αποτυχία". Για μένα είναι κάτι πρωτόγνωρο και θέλω πραγματικά να πω ευχαριστώ όσους έχουν κάνει τον κόπο να διαβάσουν αυτά που με απασχολούν και να μοιραστούν ένα σχόλιο μαζί μου. Είναι πολύ μεγάλη στιγμή αυτή που ανακαλύπτεις ότι δεν σε διαβάζει πια μόνο η μαμά σου και οι φίλες σου, αλλά άνθρωποι που μοιράζονται τους ίδιους προβληματισμούς με σένα, που μπαίνουν στη διαδικασία να στείλουν ένα μήνυμα, ένα σχόλιο, ένα βραβείο, κάτι! Ευχαριστώ πολύ γειτονάκια μου!!


via

Να είστε καλά!! 
Σας φιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας! Επιλέγοντας να σχολιάσετε μέσα στην ανάρτηση, πρέπει να γνωρίζετε ότι κοινοποιείτε σε αυτή την ιστοσελίδα τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά, αν θέλετε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας μπορείτε να σχολιάσετε ως ανώνυμος χρήστης ή να στείλετε προσωπικό μήνυμα. Τα στοιχεία σας σε κάθε περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και διαγράφονται μετά από ένα χρόνο.
Τα σχόλιά σας και η επικοινωνία μου μαζί σας μου δίνει πάντα μεγάλη χαρά!

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.